• YouTube
 • Delicious
 • Last.fm
 • Twitter
 • Vimeo
 • E-mail
 • Flickr
 • Stumbleupon
 • RSS
 • RSS
 • Bloglovin

Vinneren av fotokonkurransen

Nå kan dere si noe sammen med meg, i kor: HURRA! Dette er ironi på høyt plan, dere. For Hurra, jeg har fått spysjuka. Jeg og ca. resten av familien har pådratt oss NORO-viruset og ligger halvdaue i alle kriker og kroker. Jeg har for min del spydd ut det meste som går ann, så jeg føler meg en smule bedre nå. Har klart å drikke noe også. Håper dette ikke varer lenge…

Det kom inn mange stemmer på fotokonkurransen, og dette var skikkelig moro! Jeg har nå telt igjennom stemmene og har kommet frem til at den som vant fikk ca. 60 % av alle stemmene, det var en overlegen seier. Jeg telte også med de stemmene som kom i kommentarfeltet. Spente nå? Vinneren er…

Gratulerer så mye til Nina! Jeg kontakter deg på mail så jeg kan sende deg gavekortet i posten! Gratulerer!

Til dere som ikke vant… Ikke fortvil! Bloggen min er nemmelig ett år gammel på torsdag, og da kommer en ny STOR konkurranse, som ikke vil være en fotokonkurranse. Gled dere! Det nye designet mitt er også snart ferdig, gleder meg til å få deg opp.

4 kommentarer til «Vinneren av fotokonkurransen». Skrive noe?

 1. 02.02, 2010
  19:39

  Yay!!:D:D:D

 2. 02.02, 2010
  20:27

  Gratulerer til Nina! ;)

  Og masse god bedring til deg! omgangssyke er jævlig, hadde det selv for ett par uker siden! :( Får håpe du er av de som blir fort frisk!

 3. 02.02, 2010
  20:28

  Gratulerer til Nina! :D

  NORO virus? Hva er det? hørtes uansett ikke noe særlig ut, så masse god bedring til dere alle!

 4. 02.02, 2010
  21:44

  Det var et fint bilde da! Tror ikke jeg engang hadde fått med meg at du hadde konkurranse :p

Skriv en kommentar

Navn

E-post

Webside

Melding